dinsdag, september 19, 2017
Welkom bij SD ELIXER

activiteiten

ICT Dienstverlening
SD ELIXER richt zich met name op bedrijven of instellingen, die te groot zijn of worden, om nog zonder een ICT dienstverlener goed te kunnen functioneren.
Wij komen wanneer u vindt dat het nodig is. voor elk ICT probleem. Met een professionele oplossing op maat. Zonder een duur service contract of enig andere verplichtingen, of kleine lettertjes.

Lees meer...

Websites, Software
Een website is tegenwoordig een begrip in het bedrijfsleven. Elk bedrijf heeft er een, of moet er een hebben. Het is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. SD ELIXER maakt voor elk bedrijf een website op maat.


Lees meer...

Data en Telecomunnicatie
Sinds de komst van de telefoon. En al zeker sinds de komst van de computer, kan een bedrijf niet meer zonder een computer netwerk, dan wel een telefoon centrale. Dit kan natuurlijk variëren van een klein netwerkje voor een paar computers en een paar telefoons. Maar als er steeds meer medewerkers bij komen, dan zal je snel merken dat je afhankelijk wordt van een goed, en krachtig telefoon en computer netwerk. SD ELIXER legt Data netwerken aan op maat.

Lees meer...

Terminal Systemen
Wat is een Terminal systeem?

Simpel gezegt is een Terminal systeem, één Hoofdcomputer (server) waarop mederwerkers op inloggen en via hun werkplek computer een windows sessie van de server starten. In fijte werken ze dan niet op hun eigen computer. maar op de server. Alle elementen van die ene gebruiker worden dan geladen. Deze gebruiker is hiermee niet meer gebonden aan een vaste werkplek.

Lees meer...

SDELIXER.NL